"Yeni Medyada Kariyer Yöntemi-3: Mezunlar Paneli"

Yeni Medya ve İletişim Bölümü, Yeni Medya ve İletişim Kulübü ile Kültür Noktası iş birliğinde, 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü "Yeni Medyada Kariyer Yöntemi-3: Mezunlar Paneli" etkinliği düzenlendi. Öğr. Gör. Mert Efe Anğın moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe; alanlarında tecrübeli mezunlarımızdan Yaprak Kordu (Tooplay - Jr. Sales Specialist), Gizem Kaycan (İKÜ Kurumsal İletişim Daire Başkanlığı - Grafik Tasarım Uzman Yardımcısı) ve Buse Derin (Omg! İletişim - Sosyal Medya ve İçerik Uzmanı) konuşmacı olarak katıldılar. Yeni medya sektöründe kariyer yapma yöntemleri ve deneyimlerini paylaşan mezunlarımız, özellikle sektöre adapte olma süreçleri ve kariyer yönetimi konularından bahsettiler. 

İletişim ve medya alanında kariyer yapmak isteyen öğrenciler için değerli ipuçları içeren panelde; mezunlarımızın sektördeki deneyimleri, çalışma hayatına geçiş süreçleri ve sektördeki değişen trendlere uyum sağlama yöntemleri tartışıldı.

Panelistlerle sorularını ileten öğrencilerimiz, sektörel ipuçları ve kariyer planlaması hakkında değerli bilgiler edindiler.


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 06/03/2024 - 11:32