"Yeni Medyada Kariyer Yönetimi"

Yeni Medya ve İletişim Bölümü ile Yeni Medya ve İletişim Kulübü iş birliğinde, "Yeni Medyada Kariyer Yönetimi" başlıklı söyleşi düzenlendi. 3 Ekim Pazartesi günü saat 15.00'te Ataköy yerleşkesindeki Seminer Salonu 2'de gerçekleştirilen etkinliğe, Kültür Noktası Eğitim Etkinlikleri ve Organizasyon Uzman Yardımcısı Efe Anğın konuşmacı olarak katıldı. Öğrencilere kendi hikâyesinden söz eden Efe Anğın, yeni medya alanında staj yapmanın ve gündem takibinin sektör için son derece kritik olduğundan bahsetti. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Anğın, mail yazım tekniklerini de uygulamalı olarak gösterdi. Efe Anğın, Yeni Medya ve İletişim Bölümü 1. sınıf öğrencilerinin derslerinde yardımcı olabilecek web sitelerine ve uygulamalara değinerek etkinliği sonlandırdı.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 10/06/2022 - 14:07