Yeni Medya ve İletişim Bölümü’nün Konuğu Öykü Dialogue International Ajans Başkanı Necati Özkan Oldu

Sanat ve Tasarım Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü tarafından düzenlenen “Dijital Kampanya Stratejileri” seminerinin konuğu Reklamcılık sektörünün önemli temsilcilerinden Öykü Dialogue International Ajans Başkanı Necati Özkan oldu.

4 Mart Pazartesi günü Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere, Yeni Medya ve İletişim Bölümü ile İletişim Sanatları Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanları yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilere başarılı bir dijital kampanya tasarımına yapılması için önemli ipuçlarını aktaran deneyimli reklamcı Necati Özkan, kendi yürüttüğü dijital iletişim kampanyalarını görsel örneklerle öğrencilerle paylaştı. Özkan, dijital bir iletişim kampanyasının hazırlanma sürecinde “strateji” ve “taktik” kavramlarının farkından bahsederken, doğru strateji belirlemenin başarıya ulaşma doğrultusundaki önemini vurguladı.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 03/06/2019 - 09:58