Yeni Medya ve İletişim Bölümü Öğrencilerine Yönelik Girişimcilik Semineri Düzenlendi

İstanbul Kültür Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü tarafından “Girişimcilik ve Yetenek Yönetimi – İç Girişimcilik” başlıklı seminer düzenlendi. Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dinçer Atlı’nın konuşmacı olarak yer aldığı seminer Prof. Dr. Önder Öztunalı seminer salonunda gerçekleştirildi. 

Girişimcilik ve inovasyon alanlarında çalışmalar yürüten Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dinçer Atlı, Seminer III dersi kapsamında düzenlenen etkinliğin konuğu oldu. Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencileriyle bir araya gelen Atlı, öğrencilere girişimcilik ekosistemi ve inovasyon konularında önemli bilgiler aktardı. Yaptığı sunumda girişimciliğin temel dinamiklerinin yanı sıra girişimciliği teşvik eden faktörlerden de söz eden Atlı, inovasyon, girişim, risk, yatırım gibi temel kavramları açıklarken iş fikri ve motivasyon konularının önemine değindi. 
Türkiye ve dünyadan güncel girişim örneklerinin de incelendiği seminer, öğrencilerin yönelttiği sorulara ilişkin cevapların verilmesiyle sona erdi.


Son Güncelleme Tarihi: Per, 10/31/2019 - 16:57