Yeni Medya Öğrencilerine Yönelik Erasmus Bilgilendirme Toplantısı 

Yeni Medya ve İletişim Bölümü ile İKÜ Uluslararası İlişkiler birimi iş birliğinde, bölüm öğrencilerine yönelik Erasmus Öğrenim Hareketliliği bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 21 Şubat Perşembe günü 1. kat çok amaçlı salonda gerçekleştirilen toplantıya bölüm öğrencileri ve öğretim elemanları katıldı. 

Yeni Medya ve İletişim Bölümü Erasmus Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ceren Bilgici Oğuz ve İKÜ Uluslararası İlişkiler Birimi’nden Ecem Hazal Öksüzömer ile Ebru Kara tarafından yurt dışında öğrenim ve staj olanakları ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Erasmus başvuru koşulları, Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı, başvuru işlemleri ve yurt dışında öğrenim sürecinin anlatıldığı sunumda, hareketliliklere ilişkin güncel gelişmeler öğrencilerimize aktarıldı. Erasmus Öğrenim Hareketliliği, Erasmus Staj Hareketliliği ve İKÜ Dünya Programları hakkında bilgilerin paylaşıldığı toplantıda, öğrenciler yurt dışında eğitim ve staj olanaklarına ilişkin sorularına cevap bulma fırsatı elde etti.

Toplantıda, öğrencilere farklı ülke ve üniversitelerde eğitim olanağı sunan Erasmus Öğrenim Hareketliliği’ne 2019-2020 Akademik Yılı için 4 Şubat’ta başlayan başvuruların 1 Mart 2019’da sona ereceği hatırlatıldı. 


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 02/22/2019 - 09:46