Yemek Fotoğrafçısı Mehmet Ateş “Yemek Fotoğrafçılığı” Semineri ile İKÜ'ye Konuk Oldu

Yeni Medya ve İletişim Bölümü ile İletişim Sanatları Bölümü iş birliğinde düzenlenen “Yemek Fotoğrafçılığı” seminerinde, ünlü yemek fotoğrafçısı Mehmet Ateş öğrencilerimizle buluştu. 

Studio Cucina’nın sahibi ünlü yemek fotoğrafçısı Mehmet Ateş’in konuk olduğu seminere Yeni Medya ve İletişim Bölümü ile İletişim Sanatları Bölümü öğrencilerinin yanı sıra öğretim elemanları da katıldı. Fotoğrafçılık alanında kariyer planı yapan öğrencilere yönelik olarak gerçekleştirilen sunumda Mehmet Ateş’e Sofra Dergisi Fotoğrafçısı Öğr. Gör. Erkin Ön eşlik etti. Her yönüyle yemek fotoğrafçılığı ve yemek stilistliğinin anlatıldığı seminerde bilgi ve deneyimlerini öğrencilere aktaran Ateş, “Yemek fotoğrafları geniş bir hedef kitleye sesleniyor. Sosyal medya dünyasında artık hepimiz birer içerik üreticisiyiz. Bu yüzden markalar ve kurumlar her an hazırlıklı olmak zorunda. Lezzet odaklı yemek kültüründen görsel odaklı bir yemek kültürüne geçiş yapıyoruz. Dolayısıyla yemek fotoğrafçılığı sizler için iyi bir sektör haline geliyor” diye konuştu. 

Öğr. Gör. Erkin Ön’ün de katkılarıyla devam eden etkinlik, öğrencilerin merak ettikleri konulardaki sorulara verilen cevaplarla sona erdi. 
 


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 04/19/2019 - 11:49