“Google İnternet Reklamcılığı”

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Yeni Medya ve İletişim Kulübü ile Yeni Medya ve İletişim Bölümü iş birliğinde, “Google İnternet Reklamcılığı” başlıklı bir seminer düzenlendi. Ataköy yerleşkesi 4. kat çok amaçlı seminer salonunda gerçekleştirilen seminere, Google Türkiye Strateji ve Operasyon Müdürü Çiğdem Canatan konuşmacı olarak katıldı. Mobil İletişim Teknolojileri dersi kapsamındaki seminerde; Google internet reklamcılığı ve internet reklamcılığının çalışma mantığı, internet reklamcılığı sisteminin işleyişi, bu alanda öne çıkan kavramlar ile bu kavramlar üzerinden Google internet reklamcılığının analiz panelleri gibi önemli başlıklar yer aldı. Canatan, internet reklamcılığının önemini vurgulayarak bu alanda uzmanlaşmak isteyen Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencilerine başarılı örnekler doğrultusunda sektörel tavsiyelerde bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 05/14/2019 - 16:18