Deneyim Tasarımı Profesyonelleri Öğrencilerle Buluştu

Yeni Medya ve İletişim Kulübü, Yeni Medya ve İletişim Bölümü ile Etkili İletişim Kulübü iş birliğinde, 22 Kasım Pazartesi günü Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda “Deneyim Tasarımı: Datanın Tasarım Kararlarına Dönüşümü Roller, Süreçler, Yolculuklar” başlıklı etkinlik düzenlendi. Datanın tasarım kararlarına dönüşümü bağlamında roller, süreçler ve yolculukların ele alındığı etkinlikte, alanında uzman isimler konuşmacı olarak yer aldı.

Vodafone UX Araştırma Lideri Ahmet Erşanlı ve Akbank Müşteri Deneyimi Yöneticisi Örsan Berkay Tülüce’nin moderatörlük görevini üstlendikleri etkinliğin konuşmacıları Hepsiburada Kıdemli UX Araştırmacısı Cansu Nur Kılıç, Hepsiburada UX Araştırmacısı Berkay Peker ve N11 Kıdemli UX Araştırmacısı Tülay Özgür oldu. Her geçen gün büyüme kaydeden bir mesleki alan olarak ele alınan “Kullanıcı Deneyimi”ne ilişkin sunumların paylaşıldığı etkinlikte, öğrencilerin sorularına da yanıtlar verildi.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 02/15/2022 - 10:10