Ara Güler Müzesi Gezisi

Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri ile Yeni Medya ve İletişim Kulübü üyeleri, Doğuş Grubu tarafından fotoğraf sanatının duayeni Ara Güler’in eserlerinin bir araya getirildiği "Ara Güler Müzesi"ne 14 Aralık Cuma günü bir gezi düzenledi.

Ara Güler Müzesi GezisiAra Güler Arşiv ve Araştırma Merkezi’nde (AGAVAM) bulunan eserlerin bir araya getirilmesiyle oluşturulan Ara Güler’in çok yönlü ve ilham veren yaşamını yansıtan “Islık Çalan Adam” isimli serginin gezildiği etkinlikte öğrenciler, Ara Güler’in çekmiş olduğu fotoğraf karelerinin yanı sıra, çekimler sırasında kullandığı fotoğraf makinelerini de gözlemleme fırsatı buldular. Ziyaret, Ara Güler’in anısına derlenen ve kendisinin video röportajlarının yer aldığı kısa bir film gösterimiyle sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 12/26/2018 - 10:43